Selecteer een pagina

Hallo voetbalouders en begeleiders, 

Inmiddels hebben we alweer 4 voetbalschooltrainingen achter de rug. Ook dit jaar is de opkomst bij de voetbalschool erg hoog en daar zijn we als begeleiding erg trots op. Wat is het fijn om ook weer ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes langs de lijn te verwelkomen.  

Wekelijk zien jullie de kinderen verschillende oefeningen doen met en zonder bal die al een beetje op het vertrouwde voetbalspel lijken of soms juist helemaal niet. Wij kunnen ons voorstellen dat dit soms vragen bij u oproept of misschien zijn er wel heel andere vragen die u wilt stellen. 

A.s. zaterdag 2 oktober organiseren we een speciale editie van de voetbalschool. We willen deze ochtend gebruiken om jullie wat meer te vertellen in een presentatie en/of te laten ervaren middels een demo training over de doelen die wij hebben bij de voetbalschool. 

Dat gaat er als volgt uitzien:

10:00 uur start presentatie in de kantine (ouders + kinderen)

  • doelen voetbalschool
  • doorstroom <8
  • lidmaatschap vv Nunspeet 

10:30 uur start demo training op het trainingsveld ouders + kinderen 
11:15 uur afsluiting demo training 

U leest het goed. Ieder kind mag 1 ouder mee laten doen tijdens de training. Het zal voor de kinderen heel stimulerend werken en hopelijk kunnen we jullie laten ervaren, waar we voor staan bij de voetbalschool. Wel willen we u vragen uiterlijk 1 oktober te laten weten of u en uw kind er bij zijn op deze ochtend. Dit kan middels een mail of whatsapp bericht naar Michel Timmer. (michel-timmer@hotmail.com / 0625372209)

Langs deze weg wijzen we jullie ook graag nog even op de mogelijkheid tot inschrijven voor een lidmaatschap bij de vv Nunspeet:  https://vvnunspeet.nl/index.php/digitaal-aanmelden/  

Op de website en via onze eigen facebook pagina vindt u ook regelmatig nieuwsberichten en/of foto’s van de trainingen:  https://www.facebook.com/groups/voetbalschoolnunspeet 

Wij kijken ontzettend uit naar a.s. zaterdag en hopen jullie dan allemaal te zien. 

Tot dan! 

Met sportieve groet, 

Begeleidingsteam 
Voetbalschool vv Nunspeet  

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming