Selecteer een pagina

Uitreiking 1e presentatiegids seizoen vv Nunspeet 2021-2022 aan lid en vrijwilliger Martin Juffer.

Voorafgaande aan de wedstrijd vv Nunspeet – DOS Kampen op zaterdag 6 november jl. werd in de kantine van de vv Nunspeet door secretaris SSVN Betty Wieteler de 1e Presentatiegids uitgereikt aan een van de oudste leden (70 jaar lid) van de vv Nunspeet Martin Juffer. Martin is oud 1e elftalspeler en nog 2 x per week te vinden als schilder bij de onderhoudgroep . Hij vertelt zijn verhaal over de. vv Nunspeet in deze gids. Hij kreeg tevens een boeket overhandigd.

Deze keer was er extra geduld nodig totdat de gids uitgereikt kon worden i.v.m. de aanschaf van de nieuwe kleding voor alle leden van de vv Nunspeet, waarvan de levering steeds vertraagd werd. Ook het logo van de nieuwe hoofdsponsor STELLA is goed zichtbaar op de nieuwe shirts.

Betty bedankte ook de samenstellers van deze gids met een presentje, te weten: Henk Makkink, Niels Boersema, Arno Boersema, Kees Keizer, Herman Hofman, Martijn Juffer, Bertrik Smit en Fred Hup. Helaas was Dick Baas verhinderd hierbij aanwezig te zijn.

De meeste foto’s zijn gemaakt door Niels Boersema, De opmaak met medewerking van MultyCopy uit Harderwijk door Bertrik Smit en businesslid Dries Huisman van Grafischbedrijf Bokhorst zorgde weer met mijn medewerkers voor het drukken van de gids. Dries kreeg als businesssponsor van deze gids tevens een bloemetje overhandigd.

Al met al is het weer een prachtige 40 bladzijden tellende gids geworden met o.a. aandacht voor: Nieuw hoofdsponsor STELLA, SSVN en Businessclub bestaan 25 jaar, Hoofdtrainer Lucas Hoekman en terug op het oude nest met de gebr. Tissingh.

Helaas is er, ondanks de herhaalde leescontrole, bij de bordensponsoren de naam van Profile Tyrecenter, Marconiweg 8, 8071 RA Nunspeet weggevallen. Onze welgemeende excuses hiervoor en bij de komende nieuwe gids zal hier nog meer opgelet gaan worden.

De gidsen zijn op te halen in de kantine en ontvangstkamer en bij de sponsoren zal een exemplaar bezorgd worden of per post toegestuurd worden.
Ook zal binnenkort een digitaal exemplaar op de website geplaatst worden.

Betty Wieteler-Bruijnes
Lid Presentatiegidscommissie,
Secretaris businessclub vv Nunspeet

© Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming