Selecteer een pagina

Buienradar voorspelde weinig goeds voor het Sinterklaasfeest; regen, regen en nog eens regen. Afzeggen dan maar. Nee wat doen we met al die 80 kindjes die zich aangemeld hebben. Als Activiteitencommissie toch besloten de goedheiligman gewoon naar Nunspeet te laten komen.

Om 6 uur viel er een flinke bui, dus hup alle kids op de tribune. Samen een flinke warming-up op het veld. De Pieten deden alle dansjes voor en dit werd keurig nagedaan. En toen was het droog! Onder leiding van Werner werd de groep in 10 kleine groepjes verdeeld. Penalty’s maken, cadeaus van de pionnen schieten, zaklopen, slalommen. Tal van spelletjes werden gespeeld. Sinterklaas liep ondertussen over het veld om te kijken bij alle kids. De Sint heeft alle handjes geschut of een stoere boks gegeven.

Als klap op de vuurpijl mochten alle kinderen tegen de Pieten een partijtje spelen. Twee keer wonnen de kinderen glansrijk van de Pieten. Met een cadeautje en een zakje pepernoten weer naar huis. We hebben genoten van al die vrolijke kids. Wat een bikkels, weer of geen weer ze hadden het nergens over. Tot volgend jaar allemaal lieve kindjes.

Wij willen alle vrijwilligers en ook de sponsoren Middelkoop Voegersbedrijf, Arbeidsveiligheid Glastra en Autobedrijf De Kaste bedanken.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming