Selecteer een pagina

Beste voetbalvrienden,

Eind januari 2022 starten we met het verkrijgen van voetbalplaatjes bij PLUS van Elswijk, Colijnstraat 86 te Nunspeet. Een super actie, waar zo veel mogelijk voetballers van de vv Nunspeet op staan, zodat je een geweldig boek bij elkaar kunt sparen.

De acties erom heen volgen allemaal op onze website en in de krant en op de radio bij RTV Nunspeet. We houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte. Maar er is één ding die we zo snel mogelijk moeten doen, voor de foto’s uitgegeven gaan worden voor de actie.

Door de regering is bepaald dat een ieder in Nederland toestemming moet geven als iemand een foto van je wil nemen en deze wil gebruiken voor wat dan ook. Je kunt hier echter toestemming voor geven aan de hand van een volledig ingevuld AVG formulier met een handtekening. Dit formulier kun je van deze site downloaden en opsturen naar ronald@jettkandt.nl of inleveren wanneer de foto wordt gemaakt. Dus print het formulier zo snel mogelijk uit, vul het in en stuur het zo spoedig mogelijk terug of lever het in wanneer je op de foto gaat.

Bij voorbaat dank namens Plus van Elswijk en de vv Nunspeet

Klik hier voor het toestemmingsformulier (deel I)
Klik hier voor het toestemmingsformulier (deel II)

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming