Selecteer een pagina

Beste leden,

In april 2020 zaten we aan het begin van een pandemie en hadden we goede hoop dat we daar binnen een paar maanden wel vanaf zouden zijn. Om iets voor de club te doen in deze barre tijden bedachten de ouders van JO10-1 dat ze oliebollen konden bakken voor het goede doel en dat werd een groot succes. De boys gingen naar JO11-1, er haakten wat nieuwe ouders/oliebollenbakkers aan en eind 2020 werd er weer een actie gedaan met een mooie opbrengst. Ondertussen zijn de jongens nu actief in JO12-1 en zijn de ouders al weer klaar om straks tussen Oud en Nieuw te gaan bakken. 

Het is dan ook de makkelijkste en lekkerste manier om onze club te steunen. De oliebollen worden dit jaar gebakken op 29 en 30 december en op die beide dagen hopen we weer volop te bezorgen bij de leiders. Je kunt ook nu weer je bestelling doorgeven aan je leider en die kan ze doorgeven aan de hoofdleider. 

De overheerlijke oliebollen kosten slechts € 8,00 per zak van 10 bollen en € 15,00 bij 2 zakken.  De beste verkoper van de club gaan we weer belonen met een mooie prijs !! 

De seniorenteams en de hoofdleiders kunnen hun bestelling per team doorgeven via het mailadres w.vandesteeg@marketcall.nl. Bestellen kan vanaf vandaag t/m 22 december. 

Bij voorbaat dank,

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming