Selecteer een pagina

Graag stellen wij ons voor als nieuwe TC van vv Nunspeet.

Het afgelopen jaar heeft Gert Jan Karsten deze functie op interim basis ingevuld en met dit team hopen wij een structurele invulling aan de TC te geven.

De aankomende periode zullen wij focus leggen op de selectie elftallen. Gert Jan heeft hier een toekomstbestendig beleid voor uitgestippeld waar wij op voortborduren. Dat houdt concreet in dat Nunspeet 1 een herkenbaar team moet zijn met Nunspeetse jongens. Enkel wanneer er posities niet ingevuld kunnen worden vanuit eigen gelederen zullen versterkingen van buitenaf worden overwogen. Nunspeet 1 moet een platform zijn en blijven waar Nunspeetse jeugdexponenten een kans moeten krijgen. Wij kijken ernaar uit om dit beleid verder vorm te geven de aankomende jaren.

We willen graag snel, duidelijk en transparant te werk gaan. Inmiddels zijn de eerste gesprekken met spelers en staf al achter de rug en kunnen we spoedig nieuws melden over de selectie voor het nieuwe seizoen.

We zijn jong en enthousiast en hopen hiermee anderen aan te steken. Hopelijk kunnen we samen de vereniging verder helpen.

Hopelijk tot snel op de Wiltsangh!

Groet,

Peter Huijgen
Niek Fidder
Ferran ten Hove

 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming