Selecteer een pagina

Ook dit jaar brachten de ouders van JO12-1 hun overheerlijke oliebollen weer aan de man. Dit heeft geresulteerd in ruim 4000 bestelde bollen.

Afgelopen woensdag rond 06.00 uur stond meesterbakker Rynco Pierik op een donker en verlaten sportpark de eerste bakken beslag te mixen. Naast de verkochte oliebollen kregen ook al de aan het oliebollentoernooi meedoende spelers een heerlijke bol.

Rekeninghoudend met alle geldende maatregelen werden er over twee dagen ruim 4600 oliebollen gebakken. Dankzij inzet van alle vrijwilligers en de door Marketcall gesponsorde professionele frituur kon iedereen op tijd hun bestelling op komen halen. De overgebleven oliebollen zijn bij Voedselbank Nunspeet afgegeven.

Voor de TOPVERKOPER was een mooie prijs beschikbaar gesteld in de vorm van een tandem parachute sprong. Sky Nieuwenhuizen mocht met maar liefst 48 zakken deze prijs in ontvangst nemen. Daarnaast willen we zeker de heren achter de bestellingen van Nunspeet 1 (67 zakken) en Nunspeet 4 (57 zakken) niet ongenoemd laten. Dank voor jullie inzet!

De bakkers kijken terug op twee geslaagde dagen en willen een ieder danken voor hun bijdrage !

Namens het vvN Actieteam wensen wij u een voorspoedig 2022.

Foto’s: Erik de Weerd

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming