Selecteer een pagina

Voor het seizoen 2022/2023 is de voetbalvereniging Nunspeet op zoek naar een hoofdtrainer voor de O19-1 selectie. Het jonge en ambitieuze elftal speelt momenteel in de 4e divisie van het zaterdag amateurvoetbal en traint op de dinsdag- en donderdagavond. 

De vereniging is een weg ingeslagen waarbij de ambitie is uitgesproken om zoveel mogelijk eigen jeugd door te laten stromen naar het eerste elftal. Dat betekent dat er in de O19-1 meer aandacht moet komen voor de persoonlijke, technische en tactische ontwikkeling van de speler op zich en het team als geheel. Daarom zoeken wij een ambitieuze trainer niet weg loopt voor deze uitdaging en in staat is om deze jonge talenten verder te begeleiden in hun ambitie om het 1e elftal te halen. Dat doe je in een verenigingscultuur waarin prestatie, plezier en passie een duidelijke plek hebben. 

Wij zoeken een trainer die: 

 • Minimaal in het bezit is van een UEFA C Licentie; 
 • Gericht is op de doorstroming en ontwikkeling van de Nunspeetse jeugd richting het 1e elftal, maar ook oog heeft voor talenten uit O17; 
 • Over inlevingsvermogen beschikt en het werken met een jonge groep goed aanvoelt; 
 • Het doel heeft om spelers, trainersstaf en zichzelf verder te ontwikkelen; 
 • Ambitieus is en voldoende oog heeft voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin prestatie, plezier en passie samen op gaan en toont betrokkenheid bij de vereniging; 
 • Open en duidelijk communiceert met spelers, begeleiding, trainer 1e en 2e selectie, trainer O17-1, keeperstrainer en overige betrokken.

  Je bent als hoofdtrainer van O19-1 verantwoordelijk voor: 
 • Het geven van leiding aan de technische staf van de O19-1 selectie;
 • Het samenstellen van de selectie in samenwerking met de technische staf en Commissie Jeugdzaken; 
 • Het verzorgen van de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en het coachen van het elftal tijdens wedstrijden.

Je speelt een belangrijke rol in de doorstroming van jeugdig talent naar de 1e selectie senioren en hebt daarom intensief contact met de trainersstaf van 1e en 2e elftal, alsmede de Commissie Jeugdzaken. 

Iets voor jou? Stuur je mail met motivatie en cv naar technischecommissie@vvnunspeet.nl . Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je ook telefonisch contact opnemen met Jeroen Fidder via 06 11 29 43 23. 

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming