Selecteer een pagina

Voor het seizoen 2022/2023 is de voetbalvereniging Nunspeet op zoek naar een hoofdtrainer voor de 2e selectie. Het jonge en ambitieuze elftal speelt in de reserve hoofdklasse van district Oost van het zaterdag amateurvoetbal en traint op de dinsdag- en donderdagavond.

De vereniging is een weg ingeslagen waarbij het doel is om zoveel mogelijk eigen jeugd door te laten stromen naar het eerste elftal. Dat betekent dat er in de tweede selectie meer aandacht komt voor het verder ontwikkelen van de spelers en het team op tactisch spelniveau. Daarom zoeken wij een ambitieuze trainer die van een uitdaging houdt en in staat is om onze jonge talenten verder te begeleiden in hun ambitie om het 1e elftal te halen. Dat doe je in een verenigingscultuur  waarin prestatie, plezier en passie een duidelijke plek hebben.

Wij zoeken een trainer die:

  • Minimaal in het bezit is van een UEFA B Licentie;
  • Gericht is op de doorstroming en ontwikkeling van de Nunspeetse jeugd;
  • Over inlevingsvermogen beschikt en het werken met een jonge groep goed aanvoelt;
  • Het doel heeft om spelers, trainersstaf en zichzelf verder te ontwikkelen;
  • Ambitieus is en voldoende oog heeft voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin prestatie, plezier en passie samen op gaan en toont betrokkenheid bij de vereniging;
  • Open en duidelijk communiceert met spelers, begeleiding, trainer 1ste selectie en O19 en overige betrokken.

Je bent als hoofdtrainer van het tweede elftal verantwoordelijk voor:

  • Het geven van leiding aan de technische staf van de 2e selectie;
  • Het samenstellen van de selectie in samenwerking met de technische staf en Technische Commissie;
  • Het verzorgen van de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en het coachen van het 2e elftal tijdens wedstrijden.

Je speelt een belangrijke rol in de doorstroming van jeugdig talent naar de 1e selectie senioren en hebt daarom intensief contact met de trainersstaf van 1e elftal, O19 en 3e elftal, alsmede de Technische Commissie.

Iets voor jou?
Stuur je mail met motivatie en cv naar niekfidder@target.nl. Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je ook telefonisch contact opnemen met Niek Fidder via 06 23 63 83 28.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming