Selecteer een pagina

Het jaar 2022 is nog maar net enige weken onderweg, maar de Sponsorcommissie is verheugd dat het kan melden dat er met Mario InterieurBouw en Bosch&Nagelhout contracten afgesloten zijn.

Mario InterieurBouw

Als actief spelend lid bij vv Nunspeet vind ik het leuk om met mijn bedrijf Mario InterieurBouw de vereniging financieel te ondersteunen. Hoewel ik inmiddels in Apeldoorn woon, kom ik op zaterdag graag terug naar Nunspeet om mijn wedstrijden te spelen. Onze werkplaats is nog altijd in Nunspeet gevestigd. Wat kan Mario InterieurBouw voor u doen…..

Mario Interieurs is een interieurbouwer met liefde voor het vak en oog voor detail. De door ons gemaakte producten zijn altijd maatwerk en uniek. Uw ideeën en wensen worden omgezet in een mooi ontwerp en samen bouwen we aan een prachtig eindproduct.

Heeft u zelf een ontwerp voor een interieur of meubel? Of wilt u dat wij het voor u compleet uittekenen? Beide opties zijn mogelijk om dit te realiseren. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden om uw idee tot werkelijkheid te laten komen. Bij een eigen ontwerp denken wij met u mee voor de beste oplossing. Keuken, badkamer, nieuw interieur, maatwerkmeubel of compleet kantoorinterieur? Neem dan snel contact met ons op.

Bezoek onze site (www.mario-interieurs.nl ) om een beeld te krijgen van onze projecten.
Mario Interieurs
Valetastraat 79
7323 SE Apeldoorn
T. 055 – 844 0471
www.mario-interieurs.nl

Schildersbedrijf Bosch & Nagelhout

Sinds 1 januari begroeten wij dit gerenommeerde schildersbedrijf uit Nunspeet als nieuwe bordsponsor bij onze vereniging. Graag introduceren zij zichzelf. Bosch & Nagelhout hartelijk welkom bij vv Nunspeet !

Uw bedrijfspand, gebouw of woning is een kostbaar bezit. De waarde van uw onroerend goed wilt u vanzelfsprekend behouden. Regelmatig onderhoud is dan één van de eerste vereisten, zowel voor de buitenkant als de binnenkant.

Professioneel schilderwerk en onderhoud aan uw pand kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakmannen van schildersbedrijf Bosch & Nagelhout B.V. in Nunspeet, Elburg en omgeving. Wij zijn een modern, flexibel en toonaangevend onderhoudsbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt, waar vakmanschap, ambacht en kwaliteit hand in hand samengaan.

Geen enkele klus of project is hetzelfde, maar u kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Klantgerichtheid, garantie en flexibiliteit zijn standaard bij ons. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

U kunt bij ons terecht voor het complete onderhoud van woningen, appartementencomplexen, villa’s, kantoren, bedrijfspanden, utiliteitsbouw en speciale projecten, zoals het onderhoud van boten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in schilderwerken, onderhoud en restauratie monumenten. Particulieren, Vereniging van Eigenaren (VvE), zakelijke opdrachtgevers en overheden weten ons inmiddels te vinden en blijven over het algemeen voor langere tijd aan ons verbonden.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op? Samen bespreken we de mogelijkheden!
Schildersbedrijf Bosch & Nagelhout
Wieling 1
8072 TE Nunspeet
T. 0525 – 745 040
www.boschennagelhout.nl

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming