Selecteer een pagina

Als Technische commissie van de voetbalvereniging Nunspeet zijn we blij te kunnen melden dat Lucas Hoekman ook volgend seizoen hoofdtrainer van onze vereniging is.

De combinatie Lucas Hoekman en vv Nunspeet is al voor de derde keer een succes gebleken. Nadat de ervaren Urker trainer in 2011 en 2019 als interim trainer het eerste elftal behoedde voor degradatie uit respectievelijk hoofd- en eerste klasse, begon Hoekman dit seizoen voor het eerst aan een volledig seizoen op Sportpark de Wiltsangh.

Hoewel het seizoen, door de lockdown, nog maar 9 wedstrijden oud is, kan Nunspeet tevreden terugkijken op dit deel van de competitie. Er staat een elftal dat voor elkaar door het vuur gaat en de prestaties zijn goed. Het vlaggenschip opereert als een hecht team en daarin is de hand van Lucas Hoekman duidelijk zichtbaar. Tevens geeft Hoekman Nunspeetse jeugdspelers de kans in het eerste elftal en draagt hij zo bij aan de doelstelling die wij voor ogen hebben: Een elftal met een Nunspeets gezicht.

Het was voor deTechnische commissie dan ook de grote wens om Lucas langer aan de vereniging te binden en zijn ook blij dat wij nu het nieuws kunnen delen, dat de handtekeningen zijn gezet voor volgend seizoen.

We wensen Lucas en de selectie veel succes bij het vervolg van de competitie.


© Foto: Niels Boersema | NBFotografie

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming