Selecteer een pagina

Afgelopen zaterdag, 12 maart 2022, zijn er na afloop van de wedstrijd Nunspeet – Hierden weer diverse handtekeningen gezet onder verschillende sponsorcontracten.

Nieuwe sponsorcontracten zijn gesloten met:

Nieuw reclamebordensponsor: Weber Woonwereld, Superkeukens en Pronto.
Bij Weber Woonwereld kunt u inmiddels terecht in Zwolle, Barneveld en Elburg. Aan de Westerlengte 1 in Elburg vind u ook het magazijn van waaruit we uw bestelling snel kunnen uitleveren. Naast een groot assortiment meubels in diverse woonstijlen kunt u aan de Westerlengte ook slagen voor een nieuwe kwaliteitskeuken.

Als bekend regionaal bedrijf vinden wij het belangrijk om vv Nunspeet te ondersteunen. Met onze nieuw geplaatste reclameborden zijn we duidelijk zichtbaar aanwezig op het sportpark. Wij hopen veel leden van vv Nunspeet te ontmoeten in onze zaak. Hopelijk tot snel.
Voor meer informatie kijk op: www.weberwoonwereld.nl

Nieuw kledingsponsor: MarketCall.
Wilt u een hoger rendement behalen met de inzet van een ervaren telemarketing bureau? MarketCall is gespecialiseerd in effectieve sales contacten in de zakelijke markt. Onze ervaren medewerkers verstaan hun vak als geen ander. Behoefte aan ondersteuning of op zoek naar meer rendement? Kies voor kwaliteit. Uw resultaat stijgt aantoonbaar met meer effectieve afspraken voor uw accountmanagers.

Als businessclublid bij Vitesse stellen we regelmatig kaarten beschikbaar aan de jeugd van vv Nunspeet voor een bezoek aan het Gelredome. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om lokaal bij vv Nunspeet een steentje bij te dragen, aldus Wilbert van de Steeg.
Voor meer informatie kijk op: www.marketcall.nl

Up-grading sponsorcontract: Autobedrijf de Kaste.
Automobielbedrijf Wim de Kaste is sinds 1987 een begrip in Nunspeet en omstreken als het gaat om betrouwbare en betaalbare occasions. Wij zijn gespecialiseerd in VW- Audi en Seat onderhoud, maar ook auto’s van andere merken zijn bij ons in goede handen. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, maar ook voor een bak koffie kunt u altijd langskomen.

“Autobedrijf de Kaste is al jaren een betrouwbare sponsor van vv Nunspeet, na een goed gesprek met de Sponsorcommissie hebben we besloten om ons contract met de vereniging te up-graden” aldus Steven vd Kolk. “Wij hopen dan ook dat veel leden van de vereniging een bezoek aan ons bedrijf zullen gaan brengen. Hartelijk welkom!”
Voor meer informatie kijk op: www.autobedrijfdekaste.nl

Foto’s: Erik de Weerd

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming