Selecteer een pagina

Als Technische Commissie van de voetbalverenging Nunspeet zijn we erg blij om te kunnen melden, dat Sigi Carrera volgend seizoen hoofdtrainer is van ons tweede elftal.

Sigi is 34 jaar en woonachtig in Harderwijk. Opgegroeid in het zuiden van het land, maar jaren geleden voor de liefde naar Harderwijk verhuisd. Sigi kan je omschrijven als een echte voetballiefhebber die naast zijn spelersloopbaan al actief was als jeugdtrainer. Als speler heeft Sigi o.a. bij RKSV Nuenen, Unitas ’59, PSV (am.), vv Brabantia, DVS ’33 en Zwart Wit ’63 in het eerste elftal gevoetbald. Dit varieerde qua niveau van Hoofdklasse tot aan de Derde klasse. Vanwege aanhoudende blessureleed is hij gestopt en is hij zich volledig gaan focussen op zijn trainerscarrière.

In de tussentijd had Sigi als jeugdtrainer al de nodige meters gemaakt, zo was hij onder andere actief als Assistent Trainer van de D2 en E1 bij FC Eindhoven (BVO) en later trainer bij de C1 van Zwart Wit 63. Na zijn actieve spelerscarrière is Sigi trainer geworden van het tweede elftal van Zwart Wit ”63. Zij speelden op dat moment eerste klasse en zaten onder andere bij Nunspeet 2 in de competitie. Na twee seizoenen heeft Sigi de overstap naar VVOG gemaakt, waar hij als eindverantwoordelijke de afgelopen jaren verschillende jeugdteams onder zijn hoede heeft gehad. Zo was hij trainer van JO13-1, JO17-1 en momenteel JO19-1. Hier is hij onlangs nog kampioen in de Hoofdklasse mee geworden en gepromoveerd naar de vierde divisie. Ook is hij sinds 2016 Assistent-trainer van het militair elftal dames.

Als Technische Commissie zijn wij erg blij met het aanstellen van deze voetballiefhebber, die in het dagelijkse leven werkzaam is als Militair Sportinstructeur bij de Koninklijke Landmacht. Van jongs af aan is hij al bezig met het spelletje en hij haalt zijn voldoening uit het beter maken van spelers en het begeleiden van het teamproces. Hetgeen goed aansluit bij het beleid van de vv Nunspeet.

We wensen Sigi heel veel succes met deze mooie uitdaging en het verder ontwikkelen van de spelers voor het vlaggenschip van onze verenging!

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming