Selecteer een pagina

Vrijdagmorgen, 15 april jl., mochten we ruim 70 enthousiaste kids op het sportpark verwelkomen. Alle jongens en meisjes van de voetbalschool, JO8 en JO9 mochten een plekje zoeken in de kantine voor het paasontbijt. De maagjes werden goed gevuld met lekkere broodjes en drinken. De paashaas was ook van de partij; die hielp broodjes smeren, maakte grapjes en werd geknuffeld.

Toen de hagelslag door de lucht begon te vliegen was het tijd om paaseieren te gaan zoeken. Maar liefst 25 kilo aan paaseitjes waren uitgestrooid over het sportpark. Ook waren er 6 gouden eieren die de kinderen konden zoeken. En die had de paashaas extra goed verstopt. In de regenpijp, onder de bladeren, in de bosjes; het duurde wel even voordat deze alle zes gevonden waren. De zes gouden ei winnaars mochten nog loten om de drie hoofdprijzen; deze zijn mogelijk gemaakt door Candy Queen, Hema en Uniek. Bedankt hiervoor.

De zakjes met paaseieren werden van naam voorzien zodat iedereen nog even kon voetballen. De papa’s en mama’s druppelden binnen dus was het weer tijd om naar huis te gaan. Bedankt allemaal voor jullie komst. Het was erg leuk.

Fijne Pasen!

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming