Selecteer een pagina

Het grootste evenement dat Jeugdzaken vv Nunspeet jaarlijks organiseert is het Jumbo Dijkstra Pupillen toernooi aan het eind van het seizoen. Dit jaar zal de 13e editie plaatsvinden op zaterdag 18 juni 2022. In totaal zullen er 96 teams mee doen, verdeeld over 16 poules, wat resulteert in ca. 1000 voetballende deelnemers in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar.

De opzet en indeling van het toernooi is nu al in te zien via https://www.tournify.nl/live/jumbonunspeet2022 . Of download de Tournify App in de appstore en zoek in de app op Jumbo, selecteer het Jumbo Dijkstra Pupillen Toernooi en markeer je team als favoriet.

Vele clubs uit de wijde regio en daarbuiten schrijven in op dit evenement dat bekend staat om zijn goede bezetting en uitstekende organisatie. Jaarlijks koppelen teams van wat verder weg hun jaarafsluiting met deelname aan het Jumbo Dijkstra toernooi aan een verblijf op een van de vele kampeeraccommodaties in Nunspeet. Een mooie combinatie!

Het Jumbo Dijkstra toernooi duurt altijd een dagdeel (ochtend of middag), waarin de wedstrijden zonder pauzes achter elkaar worden afgewerkt. Hierdoor blijft het aantrekkelijk voor iedereen en is er continue actie. Tenslotte wordt het gratis pakket – voor alle deelnemers aangeboden door sponsor Jumbo Dijkstra – altijd door eenieder zeer gewaardeerd. Ook is er voor elk deelnemend team een beker zodat iedereen met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Houd rekening met extra reistijd, i.v.m. afsluiting spoorwegovergang Elspeterweg én de dag van de bouw bij het nieuwe sportcentrum. Hierdoor kunnen de toegangswegen naar het sportpark drukker zijn dan normaal.
Voor deelnemers, begeleiders en supporters uit Nunspeet vragen we met klem om met de fiets of lopend te komen.

Voor vragen en inschrijvingen kunt u zich richten tot een van de commissieleden via mailadres : toernooienvvnunspeet@gmail.com

Voetbalzaken Jeugd vv Nunspeet

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming