Selecteer een pagina

Na 2 jaar kon eindelijk het Jumbo Dijkstra pupillentoernooi weer door vv Nunspeet georganiseerd worden. Een nieuwe toernooicommissie heeft met behulp van gemoderniseerde technieken, zoals een speciale toernooi app en een centraal begin- en eindsignaal, een strak georganiseerd toernooi weten neer te zetten.

96 pupillenteams uit heel het land hadden zich aangemeld, wat resulteerde in zo’n 1000 voetballende deelnemers, in de leeftijd tussen 6 en 13 jaar.

Om klokslag 08:30 uur werd er op alle 8 velden tegelijk afgetrapt voor de eerste wedstrijd. Het ochtendprogramma was voor de jongens en meiden van O8/O11/O13. Vanaf 13:15 uur was het toernooiprogramma voor O9/O10/O12/O13. Alle deelnemende teams werden na afloop van hun programma op het hoofdveld gehuldigd en kregen daar de welverdiende beker uitgereikt door de voorzitter van vv Nunspeet Rob Buis en Richard Sikma van Jumbo Dijkstra.

De organisatie heeft in samenwerking met Jumbo Dijkstra goed weten in te spelen op de weersomstandigheden. Zo was er voor ieder team een Jumbo-tas met versnaperingen en kon het team een gratis ijsje afhalen, wat voor extra verkoeling zorgde. Daarnaast kon iedereen gebruik maken van diversie waterpunten, sproeier en was er zonnebrandcrème voor bescherming tegen de zon.

De toernooicommissie kijkt met trots terug op deze 13e editie van het Jumbo Dijkstra pupillentoernooi en heeft na het ontvangen de vele complimenten enorme zin in het organiseren van de 14e editie.

Via deze weg wil de toernooicommissie wil Jumbo Dijkstra bedanken voor het financieel ondersteunen van het toernooi. Daarnaast alle vrijwilligers, Nunspeetse pupillenteams en alle deelnemende verenigingen enorm bedankt voor jullie bijdrage aan het toernooi.

Foto-album 1 (© Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie)

Foto-album 2 (© Foto’s: Dianta Lokhorst)

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming