Selecteer een pagina

De Sponsorcommissie is verheugd dat het kan melden dat er met Heijda Dranken en Geschenken BV en Nunspeetse Onroerend Goed Maatschappij (N.O.M.) B.V. contracten afgesloten zijn.


Heijda Dranken en Geschenken

Al meer dan 30 jaar is Heijda Dranken en Geschenken een vertrouwd adres voor een heerlijke fles of een passend geschenk met een persoonlijk tint. Wij zijn een klein familiebedrijf en kunnen daarom inspelen op al uw wensen.

Wij maken onze geschenken geheel zelf, wijn en andere dranken kopen we zelf in. Hierdoor leveren we al meer dan 30 jaar maatwerk in Nunspeet. Wie kent ons niet…

Als lokale ondernemer vinden we het leuk om vv Nunspeet te sponsoren, beiden streven we kwaliteit na.

Loopt u gerust onze slijterij of geschenkenwinkel binnen! Wij vinden het leuk om samen met u een passende fles of geschenk samen te stellen.

Heijda Dranken en Geschenken BV
Laan 1
8071 GJ Nunspeet
0341-254647
www.heijda.nl

Nunspeetse Onroerend Goed Maatschappij

Bij Nunspeetse Onroerend Goed Maatschappij (N.O.M.) B.V. houden wij ons bezig met vastgoedontwikkeling met oog voor de omgeving en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Wij ontwikkelen een passende nieuwe bestemming met aanzicht dat past bij de buurt en de oorspronkelijke uitstraling van het gebouw.

Bij de Nunspeetse Onroerend Goed Maatschappij (N.O.M.) B.V. vinden we deze authentieke uitstraling van ons vastgoed heel belangrijk. In veel van onze projecten werken wij dan ook met monumentaal vastgoed met een interessante geschiedenis. We zoeken altijd naar de perfecte combinatie van behoud van waardevolle oorspronkelijke eigenschappen en de toepassing van moderne gemakken en inzichten.

Behoud van erfgoed
Erfgoed is niet zomaar vastgoed. Het vormt het hart van vele persoonlijke verhalen en maakt deel uit van onze identiteit en ons collectieve geheugen. Onconventioneel, maar ook pragmatisch en maatschappelijk geïnspireerd, denken we na over monumenten. Bij de ontwikkeling hebben we één doel voor ogen: behoud van het erfgoed.

Als N.O.M. vinden wij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk, daarom hebben wij ervoor gekozen om vv Nunspeet door middel van sponsoring te ondersteunen.

Wij vertrouwen op een mooie samenwerking.

N.O.M. B.V.
Laan 27
8071JG Nunspeet
0341-232543
www.nombv.nl

Sponsorcommissie vv Nunspeet

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming