Selecteer een pagina

Uitreiking 1e presentatiegids seizoen vv Nunspeet 2022-2023 aan businesslid X&R Design Nunspeet:

Na de thuiswedstrijd vv Nunspeet – SDC Putten op zaterdag 15 oktober jl. werd in het businesshome van de vv Nunspeet door secretaris SSVN Betty Wieteler-Bruijnes de 1e presentatiegids uitgereikt aan Renate en Steve van X&R Design uit Nunspeet. Zij zijn deze keer in de presentatiegids als Businesslid aan het woord. Na de uitreiking vertelde Renate over het bedrijf X&R Design dat ook al vanaf 2003 businesslid is bij de vv Nunspeet en voor 95% het reclamemateriaal, borden en sponsordoeken verzorgd. Betty Wieteler overhandigde hen beiden een boeket bloemen.

Betty bedankte ook haar medecommissieleden en samenstellers van deze gids met een presentje, tw Henk Makkink, Niels Boersema, Arno Boersema, Kees Keizer, Herman Hofman, Martijn Juffer, Bertrik Smit , Erik de Weerd en Fred Hup.

De foto’s zijn weer gemaakt door Niels Boersema en Erik de Weerd. De opmaak met medewerking van MultyCopy uit Harderwijk door Bertrik Smit en businesslid Dries Huisman van Grafischbedrijf Bokhorst zorgde weer met mijn medewerkers voor het drukken van de gids. Dries kreeg als businesssponsor van deze gids tevens een bloemetje overhandigd.

Al met al is het weer een prachtige 40 bladzijden tellende gids geworden met o.a. aandacht voor: 1 jaar hoofdsponsorschap STELLA, Presentatiegids bestaat 25 jaar, Familie Bouw met 3 generaties lid bij vv Nunspeet, veel jeugdartikelen en Vrouwen 1en Meisjes O-15 staan deze keer op de voorpagina van de gids. Ook de dames kregen een bloemetje uitgereikt.

Helaas is er, ondanks de diverse leescontroles, bij de businessleden de naam van Notariaat Pieltjes, Laan 44, 8071 JB Nunspeet weggevallen en van Rook en Barbebue Experience Center Nijverheidsweg 4, 8071 DH Nunspeet, T (0341) 26 68 85 – I www.experience-rookoven.com

Ook bij bordsponsor Rovers Verhuur is een foutief adres vermeld, dit moet zijn Galvaniweg 28, 8071 SC Nunspeet
Onze welgemeende excuses hiervoor en inmiddels zijn de businesssponsoren hiervan op de hoogte gesteld.

De gidsen zijn op te halen in de kantine en ontvangstkamer en bij de businessleden en sponsoren zal een exemplaar bezorgd worden of per post toegestuurd worden. Ook zal er binnenkort een digitaal exemplaar op de website geplaatst worden.

Betty Wieteler-Bruijnes
Lid presentatiegidscommissie,
Secretaris businessclub vv Nunspeet

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming