Zaterdag 22 oktober 2022
Districtsbeker Oost

“Nunspeet uitgeschakeld in de Districtsbeker.”

In het eerste knock-outduel van de strijd om de Districtsbeker Oost heeft Nunspeet bij vv Berkum een 3-1 nederlaag geleden.

Na een doelpuntloze eerste helft, was het vv Berkum dat in de 46e minuut via Ivar Nijboer de score openende. Elf minuten voor tijd was het de ingevallen Dominique van de Grift die uit een vrije trap van de eveneens ingevallen Max Jansen beide ploegen weer op gelijke hoogte bracht, 1-1. Vier minuten later was het Giorney Rojer die vv Berkum op 2-1 bracht en in de 90e minuut was het Hermen Dam die de 3-1 scoorde.