Selecteer een pagina

Als u dit artikel leest is de voetbalvereniging Nunspeet minder dan twee jaar verwijderd van haar 100 jarig bestaan. Dat is voor onze vereniging een mijlpaal waar we niet onopgemerkt aan voorbij kunnen en willen gaan.

Door de jaren heen is onze vereniging gegroeid van een beperkt aantal leden tijdens de oprichting in 1924 tot een vereniging met ruim 900 leden bij aanvang van het seizoen 2022/2023. Met trots zijn we de grootste sportvereniging binnen de gemeente Nunspeet en vervullen we een belangrijke sociaal maatschappelijke rol binnen de gemeenschap.

Onze voetbalclub heeft een rijke historie opgebouwd binnen het amateurvoetbal in Nederland. Het eerste elftal heeft door de jaren heen in verschillende klassen van het amateurvoetbal gespeeld, van de toenmalige 4 klasse tot de Hoofdklasse en de laatste jaren in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal. Het is mooi om te zien dat de vv Nunspeet al een aantal jaren beschikt over meisjesteams en een dameselftal. Voor alle leeftijdscategorieën is er plaats en ruimte om sportief bezig te zijn van de voetbalschool voor de aller jongste categorie tot en met Walking Football vanaf 60 jaar. Zowel in competitieverband als op recreatief niveau kan men de voetbalsport op Sportpark “de Wiltsangh” beoefenen.

Het voornemen van het bestuur van de vv Nunspeet is om van 2024 een mooi jubileumjaar te maken. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste leden en oud-leden die samen met een afvaardiging van het bestuur een jubileumcommissie willen vormen. Met deze commissie willen we zo spoedig mogelijk starten met de voorbereidingen van alle activiteiten in en rondom het jubileum.

Daarom doet het bestuur namens de vv Nunspeet een oproep, aan een ieder die zich op welke wijze dan ook wil inzetten ten behoeve van het jubileumjaar, om zich op te geven door middel van het sturen van een bericht naar het emailadres: info@vvnunspeet.nl o.v.v. Jubileum.

We komen ook graag in contact met personen die een bijzonder verhaal, anekdote of bijzonder aandenken in welke vorm dan ook van de vv Nunspeet in hun bezit hebben. Hoe mooi zou het zijn om een jubileumboek over de vv Nunspeet te maken of een mooie tentoonstelling met allerlei bezienswaardigheden over de afgelopen 100 jaar. Als bestuur doen we een beroep op u allen om er over twee jaar een onvergetelijk jubileumjaar van te maken.

Het bestuur van de vv Nunspeet

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming