Selecteer een pagina

Als regionaal bedrijf met verschillende collega’s die actief zijn bij vv Nunspeet hebben we met veel plezier de sponsorovereenkomst met vv Nunspeet verlengd.

Voor wie ons nog niet kent, Qimarox is een toonaangevende fabrikant van componenten voor material handling systemen. Als producent van onder meer palletiseermachines en productliften onderscheidt Qimarox zich met een eigentijdse visie en aanpak. Innovatie, kwaliteit en toegevoegde waarde staan daarbij hoog in het vaandel.
Doordat Qimarox sterk groeit zijn we opzoek naar “sportieve” collega’s die doeltreffend kunnen werken. Ben jij deze nieuwe collega? Lees snel verder.

Ben jij deze nieuwe klantgerichte collega, heb jij interesse om vanaf ons kantoor in Harderwijk klanten over heel de wereld te bedienen? Reageer dan snel.

Wij zijn op zoek naar een collega die ervoor zorgt dat het onze klanten aan niets ontbreekt. Heb jij een commerciële drive, klantgerichte focus én een interesse in de internationale markt? Let’s meet! We horen graag van je via jobs@qimarox.com

Als medewerker Sales Support zorg jij voor de verkoop van onze machines aan klanten over de hele wereld. Ook krijg je de mogelijkheid om op internationale beurzen te staan om daar Qimarox en de machines te promoten.
Nieuwsgierig geworden? Lees snel de hele vacature hier en reageer snel.
https://www.qimarox.com/job/sales-support-medewerker/

#vacature #werkenbij #sales #werving #qimarox

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming