Zaterdag 3 december 2022
1e klasse A West

“Nunspeet buigt binnen 3 minuten achterstand om in voorsprong.”

Nunspeet begon uitstekend aan de wedstrijd en Jonathan van ’t Hof kreeg een grote mogelijkheid om de score te openen. Hij omspeelde de uitgekomen Rick van Stijn, maar zag zijn inzet door een verdediger verijdelen. Uit de eerste beste aanval van Fc De Bilt mocht Tycho de Wit vanaf randje zestien uithalen en zag zijn inzet in het doel verdwijnen, 0-1.

Tien minuten voor tijd was het Jonathan van ’t Hof die met een geweldige goal de gelijkmaker scoorde. Drie minuten later was van ’t Hof dicht bij zijn tweede treffer van de middag. De bal ging echter via de lat en de paal het veld weer in. Deze kwam hierbij voor de voeten van Dominique van de Grift die, net buiten het vijf metergebied, de bal keihard binnen schoot, 2-1