Selecteer een pagina

Tja, het moet dit keer ‘4 keer is scheepsrecht’ worden… We hebben het in 2020 en de jaren daarna geprobeerd maar tot op heden mocht het vanwege de Corona-perikelen niet zo zijn.

Maar… We gaan er nu voor om in 2023 wél onze volgende reünie te houden. Op zaterdag 10 juni 2023 zal de 7e reünie gehouden worden in de kantine van de vv Nunspeet. Dus houd deze datum vrij, ga niet op vakantie, houd alle andere activiteiten buiten de deur en blok het in je agenda!

Het organisatiecomité heeft besloten om voor deze reünie nog steeds de grens bij het seizoen 2001/2002 te leggen. Dus wie tijdens dit seizoen of eerder in het eerste team van de vv Nunspeet gespeeld heeft of hierbij betrokken was, is (inclusief eventuele partner/echtgenote) van harte welkom op deze reünie!

Deze vooraankondiging zullen wij op korte termijn ook via de mail verzenden richting de personen die volgens onze lijst voor een uitnodiging in aanmerking komen. Mocht je geen mail hebben ontvangen en wél een (nieuw) mailadres hebben, dan verzoeken wij jou om het organisatiecomité via een van hun mailadressen te informeren.

Overigens zullen we ook via Facebook communiceren. Te volgen via: www.facebook.com/reunievvnunspeet

Het organisatiecomité
Arjen ten Brink
André den Hartog
Paul Hazenberg
Bert Middelkoop middelkoopbert@gmail.com
René van der Molen revdmolen@kpnmail.nl

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming