Selecteer een pagina

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie, van 5 januari 2023, heeft vv Nunspeet 14 jubilarissen voor hun 71e, 40 en 25 jarig lidmaatschap gehuldigd.

De Voetbalvereniging Nunspeet kent veel trouwe leden, zoals weer bleek tijdens de Nieuwjaarsreceptie, die door leden, businessleden, sponsoren, Wethouder Mark v/d Bunte, raadsfracties van het CDA, Gemeentebelang, SGP en familie van de jubilarissen werd bezocht.

Ontwikkelingen:
Voorzitter Rob Buis ging in zijn nieuwjaarstoespraak in op de ontwikkelingen binnen de club. Hij was blij, dat na 3 jaar (o.a. Coronaperikelen) er weer een nieuwjaarsreceptie kon worden gehouden. Er zijn grote stappen gezet in de financiële huishouding, de vereniging is een gezonde vereniging met positieve cijfers. Er zijn veel acties gehouden door de leden en teams en zijn dank ging dan ook uit naar alle vrijwilligers van de vv Nunspeet. Ook de businessleden en sponsoren werden bedankt voor hun steun.

1000e lid:
Binnenkort kan zelfs het 1000e lid worden verwelkomt, vandaar de oproep voor nieuwe teamleiders en trainers, vooral bij de jeugd. Dit geeft waarschijnlijk ook een tekort aan kleedkamers in de toekomst.

Nieuwe hoofdtrainer:
Ook zal er een nieuwe hoofdtrainer gezocht moeten worden. Lucas Hoekman heeft aangegeven, na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer. Meer info hierover op de website van de vv Nunspeet.

Revitalisering:
De 1e fase Revitalisering van het sportpark in de vorm van de bouw van de kleedkamers, is men nog steeds niet begonnen. In de laatste ALV zijn de leden bijgepraat over de huidige stand van zaken en de financiën van nieuwbouw zijn sinds de Corona ook behoorlijk gestegen. Wel wordt er binnenkort nieuwe LED verlichting geplaatst op het hoofdveld.

Huldiging jubilarissen:
Daarna vond de huldiging plaats van de 14 jubilarissen door Betty Wieteler-Bruijnes, Lief en Leed commissie en voorzitter Rob Buis. Helaas waren door o.a. vakantie, ziekte en andere redenen niet alle jubilarissen aanwezig.

Oorkonde en arrangement bij PEC Zwolle:
71 jaar:
Martin Juffer, helaas ook niet aanwezig. De reden van zijn afwezigheid was dat hij ook jarig was die dag. Betty Wieteler heeft hem thuis bezocht en de oorkonde en bloemen overhandigd.

Nunspeet horloge en speld:
40 jaar:
Renger van Wijnen en Roelof Vos (Ivm ziekte is Roelof ook thuis bezocht en de bloemen en horloge/speld zijn overhandigd)

Speld:
25 jaar:
Bertrik Smit, Andre v/d Kolk, Alfred van Zalk, Willem van Grevengoed, Wilbur Mulder, Mark Reezigt, Jan Paul van Scherpenzeel, Willem van Renselaar, Sander Staal, Niels Boersema en Wilhelm Brummel

Alle jubilarissen kregen nog bloemen overhandigd.

Betty Wieteler-Bruijnes
Lief en Leed vv Nunspeet

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming