Selecteer een pagina

Het seizoen 2022-2023 is nog niet eens halverwege, maar er wordt door onze Technische Commissie al vooruit gekeken naar een nieuw seizoen. Diverse spelers uit de huidige selectie zijn inmiddels gesproken, of de afspraak staat.
Op de achtergrond is onze TC dus druk bezig om de selectie voor het nieuwe seizoen in een vroeg stadium een gezicht te geven, waarbij waar mogelijk eigen jeugd de kans wordt geboden om op het hoogste podium te acteren.

De Technische Commissie is blij dat de eerste spelers hebben toegezegd ook komend seizoen de blauw gele kleuren van vv Nunspeet graag te willen dragen.

Andrew Galea
Andrew is inmiddels, ondanks zijn nog steeds jonge leeftijd een “routinier” in de selectie. Andrew is groot, sterk, atletisch en een rustpunt in de verdediging. Met zijn sterke inspeelpass een belangrijke schakel in het team en een lastige hindernis voor zijn tegenstanders.

Andrew is positief ingesteld en staat altijd klaar voor zijn teamgenoten. We zijn dan ook erg blij met de beslissing van Andrew om ook komend seizoen opnieuw in het blauw geel te blijven voetballen. Dit zal het 6e seizoen voor Andrew gaan worden.


Karim Mulder
Karim blijft ook het seizoen 2023-2024 te bewonderen op ons sportpark. Karim is ook een voorbeeld van een speler die zomaar kan verrassen. Zo zien we Karim dit seizoen meestal als verdediger acteren, iets wat hij snel en goed heeft opgepakt. Op deze positie ook een lastige hindernis voor veel vleugelaanvallers.

Karim is een speler die onder trainer Lucas Hoekman als vanzelfsprekend in zijn basisformatie wordt opgeschreven, een speler die op veel posities goed uit de voeten kan. Wat zijn we blij dat Karim, net als Andrew volgend seizoen zijn 6e seizoen als selectiespeler ingaat.

Op korte termijn wordt meer nieuws van onze Technische Commissie verwacht.

© Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming