Selecteer een pagina

Zaterdag 28 januari 2023
1e klasse A West

“Nunspeet verslaat koploper Montfoort SV ’19.

Nunspeet heeft zaterdag goede zaken gedaan door koploper Montfoort SV met een 3-0 nederlaag terug naar huis te sturen. Trainer Hoekman vertelde dat Nunspeet klaar is voor de 2e helft van de competitie, geblesseerde spelers lijken hersteld en/of zijn bijna speelklaar.

Nunspeet speelde afgelopen zaterdag op een zonnig en druk bezocht sportpark De Wiltsangh een uitstekende wedstrijd. Diverse kansen wist de thuisploeg te creëren. Zo was van der Woude in de 5e minuut al dichtbij de openingsgoal, maar de keeper van Montfoort wist het geplaatste schot uit de hoek te tikken. In de 17e minuut was het Max Jansen die met een vrije trap vanaf ruim 20 meter bijna doeltreffend was. Vijf minuten later werd Jonathan van t Hof gelanceerd over de rechterkant van het veld. Zijn schot verdween ook rakelings langs de verkeerde kant van de paal.

De gasten stelde hier twee goede mogelijkheden tegenover, maar ook zij wisten in de eerste helft niet te scoren. In de slotminuut van de eerste helft zorgde een forse overtreding van Montfoort nog wel voor de nodige commotie. Op de middenlijn werd van der Woude met een keiharde overtreding door aanvoerder Bart Roelofs tegen de grond gewerkt, met een verdiende rode kaart voor Montfoort als gevolg.

De tweede helft was nog maar een aantal minuten gespeeld toen Montfoort een tweede rode kaart in ontvangst mocht nemen. Opnieuw een forse overtreding met gestrekt been op de middenlijn en geen discussie over de kleur van de kaart. Gevolg Montfoort moest verder met 9 man.

Het elftal van Nunspeet bleef geduldig wachten op de kansen en deze volgden elkaar in rap tempo op, maar het duurde tot het laatste kwartier voordat het net gevonden werd.

Het was Karim Mulder die met een schitterende uithaal de 1-0 liet aantekenen, enkele minuten later gevolgd door de 2-0 door Melle van der Woude. Maikel van Wijk zorgde tenslotte voor de 3 – 0 eindstand.

Door deze overwinning houdt Nunspeet aansluiting met de bovenste plaatsen en bezet het de eerste plaats in de 2e periode.

Op zaterdag 4 februari 2023 speelt Nunspeet om 14:30 uur de uitwedstrijd tegen vv De Meern

Opstelling vv Nunspeet:
Jardi Niebeek, Enes Keklikoglu [Noah Mulder], Andrew Galea, Max Jansen, Karim Mulder, Dominique van de Grift, Melle van der Woude, Lars ten Dolle, Emiel Goud, Reijer Roelofsen [Maikel van der Wijk] en Jonathan van ´t Hof [Vincent Huisman]

Opstelling Monfoort sv ’19:
Robin Vianen, Nicky Besamusca [Joey van Ede], Mike van Oostrom, Emrie Bakker, Denny van Loen [Don Mimpen], Timo Bakker [Daan v/d Poll], Thomas Koense [Jasper v/d Hasselkamp], Randy Meeuwsen [Jesper Kolfschoten], Ricardo Bakker, Bart Roelofs en Teun Ros

Scoreverloop:
72e min. 1-0 Karim Mulder
85e min. 2-0 Melle van der Woude
87e min. 3-0 Maikel van de Wijk

Gele kaart:
vv Nunspeet:

Montfoort sv ’19: Thomas Koense, Timo Bakker, Mike van Oostrom en trainer Gert Kruijs

Rode kaart:
vv Nunspeet:
Montfoort sv ’19: Bart Roelofs en Ermie Bakker

Scheidsrechter: de heer A. Wolff
Assistent scheidsrechters: de heren J. Frens en P. de Graaff

Klik hier voor de samenvatting [opname&montage Cor Fidder]
Klik hier voor nabeschouwing met trainer Lucas Hoekman o.l.v. Fred Pieterson[opname Cor Fidder]
Klik hier voor de huldiging van Lars ten Dolle als Man of the Match [ opname Cor Fidder]

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming