Selecteer een pagina

De afgelopen weken hebben we nieuws kunnen brengen over de spelers komend seizoen, deze week gevolgd door het nieuws dat er overeenstemming is bereikt met Werner Pluim om Lucas Hoekman, met ingang van het seizoen 2023-2024, op te volgen als trainer van ons eerste elftal.

Vandaag kunnen we opnieuw twee spelers bekend maken voor het komend seizoen.

Ruben Kappers
Komend seizoen 2023/2024 zal Ruben ook deel gaan uitmaken van de selectie. Ruben is ook weer een goed voorbeeld voor de doorstroming van onze eigen jeugd naar het eerste elftal. Voor Ruben zal het zijn tweede seizoen gaan worden in de selectie. Ruben heeft ondanks zijn 19 jaar, een goede ontwikkeling doorgemaakt tijdens de eerste seizoenshelft.

De technische staf omschrijft hem ondanks zijn jonge leeftijd als opvallend degelijk en vrijwel foutloos in het veld, een multifunctionele speler die op bijna alle posities in de verdediging ingezet kan worden. Ondanks zijn verdedigende kwaliteiten, is Ruben indien mogelijk ook te vinden in het vijandelijk strafschopgebied. Tegen Roda 46 leidde dit zelfs tot zijn eerste doelpunt voor Nunspeet 1. Ruben succes de komende wedstrijden en fijn dat je komend seizoen ook voor Nunspeet gaat uitkomen.

Fabian Zoet
Fabian Zoet is dit seizoen aangesloten bij onze A selectie, heeft de nodige minuten meegepakt en een mooie ontwikkeling meegemaakt.

De sterke punten van Fabian zijn goede gevoel voor het kiezen van de juiste positie op het veld en weet hierdoor veel tweede ballen te winnen voor het team. Is positief agressief in de duels, wint hierdoor veel ballen op het middenveld. Conditioneel ijzersterk en heeft inhoud waardoor zijn loopvermogen ondanks relatief jonge leeftijd opvallend is.

We zijn blij dat Fabian ook volgend seizoen deel uitmaakt van de selectie van Werner. Fabian alvast veel succes.


Binnenkort hopen we meer selectie nieuws te kunnen brengen.

Technische Commissie vv Nunspeet

© Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming