Selecteer een pagina

Zaterdag 4 maart 2023
1e klasse A West

“Nunspeet verspeelt 2e periode.”

Afgelopen zaterdag speelde Nunspeet thuis tegen HSV De Zuidvogels. De wedstrijd in Huizen was met 4-1 verloren, dus de thuisploeg had wat goed te maken. Met 1 punt achterstand op de koplopers van de 2e periode moest er gewonnen worden om kans te maken op deze titel en deelname aan de nacompetitie.

Nunspeet begon niet overtuigend, Max Engelmann startte in de basis als de vervanger van Karim Mulder. Het was dezelfde Max Engelmann die in de 10e minuut door het midden verdedigde, maar de bal in de voeten schoof van een speler van HSV De Zuidvogels. Met dit buitenkansje wist men koelbloedig om te gaan en binnen 10 minuten keek Nunspeet tegen een achterstand aan. Een minuut later leek de wedstrijd al beslist, een corner werd koppend binnen gewerkt 0-2.

Nunspeet wist hier weinig tegen in te brengen, de voorwaartsen konden geen stempel op de wedstrijd drukken laat staan enig gevaar stichten. In de 23e minuut was het Melle vd Woude die zich zelf goed vrij speelde en op schitterende wijze de aansluitingstreffer wist te scoren 1-2. Dit was tevens de ruststand.

Direct na rust leek in de ingevallen Emiel Goud Nunspeet op gelijke hoogte te brengen, maar zijn schot werd gekeerd door de keeper. Even later was het HSV De Zuidvogels dat vanuit een verre ingooi het derde doelpunt binnen wist te rommelen waardoor de gasten op een 3-1 voorsprong kwamen.

Nunspeet gooide alles op de aanval met opportunistisch spel wat leidde tot verschillende kansen tegen de paal en gered van de doellijn maar snel gescoord werd er niet. Het was Max Jansen die 10 minuten voor tijd met een schitterend schot de spanning terug bracht in de wedstrijd, 2-3.

Het slotakkoord was echter opnieuw voor de gasten vanuit een snelle counter wist men in blessure tijd de wedstrijd te beslissen 2-4 betekende de eindstand.

A.s. zaterdag gaat Nunspeet op bezoek bij streekgenoot SDCP Putten. Aanvang 14:30 uur.

Opstelling vv Nunspeet:
Jardi Niebeek, Enes Keklikoglu, Andrew Galea, Max Jansen, Max Engelmann [76e min. Ruben Kappers], Dominique van de Grift [45e min. Emiel Goud], Bram van de Worp [63e min. Fabian Zoet], Lars ten Dolle, Jonathan van ’t Hof [76e min. Vincent Huisman], Reijer Roelofsen [63e min. Maikel van der Wijk] en Melle van der Woude

Opstelling HSV De Zuidvogels:
Danny Versteegt, Martijn Koelewijn, Tim Horsmeier, Mohamed Ayoubi, Huib van Eijnsbergen, Jorni Camps, Nigel van Zeist, Hidde van Erkel, Jim Kok [80e min Sergino Kammeron], Quincy van Waveren [17e min. Ricardo Tat] en Imar Kort

Scoreverloop:
10e min. 0-1 Quincy van Waveren
11e min. 0-2 Imar Kort
23e min. 1-2 Melle van der Woude
58e min. 1-3 Hidde van Erkel
83e min. 2-3 Max Jansen
90 + 3e min. 2-4 Sergino Kammeron

Gele kaart:
vv Nunspeet:

HSV De Zuidvogels:

Rode kaart:
vv Nunspeet:
HSV De Zuidvogels: :

Scheidsrechter: de heer F. Tol
Assistent scheidsrechters: de heren R de Rooi en L. de Graaff


Klik hier voor de samenvatting [opname&montage Cor Fidder]

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming