Selecteer een pagina

Zaterdag 25 maart 2023
1e klasse A West

“Nunspeet verliest opnieuw.”

Met de teruggekeerde Dani Schmitz voor het eerst weer bij de selectie heeft Nunspeet opnieuw een nederlaag moeten slikken. Met de geblesseerden Melle van der Woude en Dominique van de Grift langs de lijn was NSC Nijkerk te sterk voor de formatie van Lucas Hoekman.

Nunspeet startte dramatisch en binnen 1 minuut werd er tegen een 1-0 achterstand aangekeken. Geheel ongehinderd in de zestien meter kon Hazzat deze vroege treffer voor zijn rekening nemen. Tien minuten later was het het NSC Nijkerk dat opnieuw gevaarlijk werd, maar deze kans werd voor de doellijn onschadelijk gemaakt.

In de 20e minuut was Nunspeet voor het eerst gevaarlijk met een vrije trap, de NSC keeper wist redding te brengen. In de rebound kwam spits Huisman een teenlengte tekort voor de gelijkmaker.
In het eerste halfuur wist de thuisploeg toch de 2-0 aan te laten tekenen. Een voorzet werd niet weggewerkt door de Nunspeet verdediging, waardoor er eenvoudig binnengekopt kon worden.

In de tweede helft probeerde Nunspeet de aansluitingstreffer te maken maar tot grote mogelijkheden leidde dit offensief niet. NSC Nijkerk wist vrij eenvoudig stand te houden. Invaller Dani Schmitz was de gevaarlijkste man aan Nunspeet zijde met zijn bekende strakke schot op doel. Nadat Nunspeet een kwartier voor de tijd de uitgelezen kans op 2-1 liet liggen was het NSC Nijkerk dat in de omschakeling wel doel wist te treffen en de 3-0 eindstand op het bord liet noteren.

Om niet verder in problemen te komen wacht Nunspeet zaterdag een zeer belangrijke wedstrijd tegen de hekkensluiter Olympia. Alleen winst telt in deze wedstrijd, aanvang op sportpark De Wiltsangh 14:45 uur.

Opstelling vv Nunspeet:
Jardi Niebeek, Enes Keklikoglu, Andrew Galea, Max Jansen [Reijer Roelofsen], Max Engelmann [Ruben Kappers], Fabian Zoet, Bram van de Worp, Lars ten Dolle [Dani Schmitz], Emiel Goud, Vincent Huisman en Jonathan van ’t Hof

Opstelling NSC Nijkerk:
Nick Schuckmann, Nick van den Akker, Stan Onland, Bilal Tmim, Corné Parol [Coen Lieftink], Redouan Hazzat, Armando van Breda [Anouar Tmim], Kevin van Essen, Daan Kivet, Youri Blom en Renee Troost [Zakaria Fimoud]

Scoreverloop:
1e min. 1-0 Redouan Hazzat
27e min. 2-0 Corné Parol
75e min. 3-0 Corné Parol

Gele kaart:
vv Nunspeet:
Reijer Roelofsen
NSC Nijkerk: Youri Blom

Rode kaart:
vv Nunspeet:
NSC Nijkerk :

Scheidsrechter: de heer G. van den Broek
Assistent-scheidsrechters: de heren J. Frens en M. van den Born


Klik hier voor de samenvatting [opname&montage Cor Fidder]


error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming