Selecteer een pagina

Op woensdag 10 mei a.s. zal voor de 46e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Nunspeet plaatsvinden op sportpark De Wiltsangh. De organisatie is in handen van vv Nunspeet en wordt mede mogelijk gemaakt door VTS Taxi & Tours Nunspeet.

Er wordt dit jaar een toernooi georganiseerd voor de groepen 5 t/m 8 van het basisonderwijs zowel voor jongens, meisjes als mix-teams.

De wedstrijden worden gespeeld volgens de KNVB wedstrijdvormen, spelregels en reglementen voor de pupillen in het amateurvoetbal. De groepen 5 en 6 spelen op een aangepast kwart veld 6 tegen 6 en de groepen 7 en 8 op een (bijna) half veld 8 tegen 8.

Het toernooi zal starten om 12:30 uur met de poule wedstrijden. Direkt na afloop van de finalewedstrijden zal de prijsuitreiking om ca. 17:30 uur plaatsvinden. Uiteraard zal ook dit jaar de Bertus Bakker Fair Play-cup niet ontbreken.

De winnaars van de verschillende categorieën worden uitgenodigd om deel te nemen aan de regionale finale van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi op 17 mei 2023. De winnaars van die finale stromen door naar de districtsfinale en daarna eventueel naar de landelijke finale.

Nieuw dit jaar is dat het wedstrijdprogramma, het vastleggen van de uitslagen en de stand in de poules geheel geautomatiseerd is.

Iedereen is van harte welkom om zijn of haar favorieten te komen aanmoedigen!


error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming