Selecteer een pagina

Voetbal kan alleen bestaan door de inmiddels ruim 400.000 vrijwilligers die week in week uit helpen bij een voetbalclub bij hen in de buurt. Onder andere scheidsrechters, trainers en mensen in de kantine zorgen dat elk weekend miljoenen jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport.

Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers. Veel clubs worden helemaal gerund door vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar.

Neem nu de mensen van het wedstrijdsecretariaat. Ze vervullen een sleutelrol in de planning en verwerking van alle wedstrijden van vv Nunspeet. Ze voorzien in communicatie naar spelers, ouders, trainers en scheidsrechters. Ze hebben regelmatig contact met andere commissies en de KNVB om wedstrijden in goede banen te leiden en strafzaken af te handelen. Voor meer achtergrondinformatie over hun taken kun je de eerdere artikelen op de website en de presentatiegids raadplegen. Maar twee vrijwilligers gaan na jarenlange inzet stoppen. We zijn dus met spoed op zoek naar:

Zonder invulling van deze vacatures is er geen voetbal mogelijk. Wacht niet op een ander ga zelf deze uitdaging aan! Werk samen met alle andere vrijwilligers aan een nog betere toekomst voor onze vereniging. Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Fred Pieterson op 06-53249939) of via de mail wedstrijdzaken@vvnunspeet.nl.

Met vriendelijke groet,
Bestuur vv Nunspeet

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming