Selecteer een pagina

Melle heeft recentelijk te kennen gegeven het studentenleven in Groningen helaas niet meer te kunnen combineren met voetballen bij vv Nunspeet. Dat betekent dat Melle vanaf het nieuwe seizoen helaas niet meer in het blauw-geel te bewonderen is.

De afgelopen twee seizoenen trainde ons 19-jarige supertalent al 1x per week mee bij Oranje Nassau in Groningen en reisde voor de donderdagtraining en weekenden naar Nunspeet. In de toekomst blijkt deze constructie helaas niet meer haalbaar.

TC: “We verliezen met Melle een absolute smaakmaker en dat is enorm balen, maar tegelijkertijd hebben we veel begrip voor de keuze van Melle. Hoewel voetbal de belangrijkste en leukste bijzaak in het leven is, moet een speler zich volledig in kunnen zetten voor zijn studie en alles wat daarbij hoort. Daar wensen we hem alle succes en plezier bij! Natuurlijk blijven we met elkaar in contact voor in de toekomst.”

Reactie Melle:

“Beste supporters,

Helaas komt er voor mij na dit seizoen een einde aan het voetballen voor onze mooie vv Nunspeet. De afgelopen vijf seizoenen heb ik het voetballen, ondanks de coronaseizoenen, in zowel de jeugd als het eerste elftal altijd superleuk gevonden.

Het uitkijken naar het voetballen op zaterdag met mijn vrienden bleef voor mij de afgelopen jaren de drijfveer om op en neer te blijven reizen tussen Groningen en Nunspeet. De sfeer die wij onderling als groep hebben en de gezelligheid op het sportpark maakte de keuze voor mij om te stoppen dan ook enorm lastig. Echter zorgde de grote reisafstand de afgelopen maanden ervoor dat het plezier wat ik uit het voetballen haal niet meer op woog tegenover de opofferingen die ik ervoor in Groningen moet maken.

Jullie zullen me vast nog eens tegenkomen op De Wiltsangh en ik zal altijd supporter blijven van onze mooie vereniging! Laten we dit seizoen eerst samen positief afsluiten door de komende finales te winnen, beginnend met zaterdag een kraker op De Wiltsangh. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin en vertrouwen in en hopen jullie zaterdag te zien!

Bedankt voor alle leuke momenten,

Melle

© Foto’s: Niels Boersema | NBFotografie

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming