Selecteer een pagina

Op 16 en 17 juni vond op sportpark de Wiltsangh in Nunspeet het grootste evenement van de voetbalvereniging Nunspeet plaats , het Jumbo Binnendijk Toernooi.

Deze 14e editie deden er 124 teams mee, een absoluut record qua toernooi op de Veluwe, waarbij voor het eerst op vrijdagavond 16 juni 10 teams aftrapten voor een O14 en O15 hoofdklasse toernooi.

Op zaterdag 17 juni was, net als bij de voorgaande edities, het programma voor 114 O8 t/m O13 teams. Deze editie waren er speciale meidenpoules voor MO11- en MO13 teams. De aanwezige teams kwamen uit de wijde regio, denk hierbij aan verenigingen uit Zeist, Almere, Amersfoort, Baarn, Steenwijk, Tollebeek, Zevenaar, Arnhem, Aalten. Maar ook verenigingen van dichterbij zoals Elburg ESC, DVS’33 Ermelo, EFC Ermelo, SDC Putten, Rood-Wit 58, en VVOG waren
van de partij. Dit resulteerde dit jaar in ca. 1200 voetballende deelnemers, in de leeftijd tussen 6 en 15 jaar.

Om klokslag 8:30 uur werd er via het centrale begin- en eindsignaal op alle 8 velden tegelijk afgetrapt voor de eerste wedstrijden.

Het ochtendprogramma was voor de jongens en meiden van O8/O9/O11/MO11/O12/MO13. Vanaf 13:15 uur was het toernooiprogramma O9/O10/ en O13.

Alle deelnemende teams werden na afloop van hun programma gehuldigd op het hoofdveld en kregen daar de welverdiende beker uitgereikt door de voorzitter van vv Nunspeet, Rob Buis. De deelnemers van het middagprogramma kregen de beker overhandigd door Richard Sikma van Jumbo Binnendijk uit Nunspeet. Alle uitslagen en eindstanden zijn terug te vinden in de tournify app of op https://www.tournify.nl/live/jumbotoernooi2023

De organisatie heeft in samenwerking met hoofdsponsor Jumbo Binnendijk alle teams weer goed kunnen verzorgen door het uitreiken van de Jumbo shoppertas met versnaperingen. Door het opstellen van extra partytenten en een extra horecapunt met terras, konden de supporters en spelers tussen de wedstrijden door de schaduw opzoeken voor wat rust en verkoeling.

De toernooicommissie kijkt met trots terug op een succesvolle 14e editie van het Jumbo Binnendijk Toernooi 2023. De toernooicommissie wil via deze weg hoofdsponsor Jumbo Binnendijk bedanken voor het financieel ondersteunen van het toernooi. Daarnaast ook speciale dank aan onze veldsponsoren (SlimSolarSystems, Allinq, Many Mornings en Haverkamp Sportprijzen), facilitaire sponsors (Kattenberg Verhuizingen, Salverda Bouw en BUKO) en niet te vergeten alle vrijwilligers, Nunspeetse jeugdteams (O8 t/m O15) en alle deelnemende verenigingen.

Namens de Toernooiorganisatie

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming