Selecteer een pagina

De Technische Commissie en staf zijn trots te kunnen melden dat Dylan Liewerink (31) er nog een seizoen bij vv Nunspeet aan vast knoopt. Hij maakt daarmee een volledig Nunspeets keeperstrio compleet.

TC: “Dylan is vorig seizoen tussentijds toegevoegd aan de selectie ter vervanging van de vertrokken Melvin van de Beeten. Hij stelde zich altijd zeer flexibel op en heeft mooie rol gespeeld in de handhaving van het 2e elftal in de reserve hoofdklasse. Ondanks dat Dylan in eerste instantie aangaf misschien toch liever op lager niveau te willen voetballen is hij voor ons als Nunspeter altijd 1e keus geweest om deze rol te blijven vervullen.”

Dylan: “Keepen bij een 1e en 2e elftal blijft een mooie uitdaging is. Ik doe het graag en heb genoten van de wedstrijden bij zowel 1 als 2 en ben trots op de prestatie die we met het 2e hebben geleverd door in de res. hoofdklasse te blijven. Dat Thomas van de Kolk en Lars ten Dolle volgend jaar terugkeren in het 2e elftal hielp ook absoluut mee in mijn beslissing om er toch nog een jaar aan vast te plakken”.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming