Selecteer een pagina

Onze sponsorcommissie is deze periode druk met bezoeken van onze trouwe en betrokken sponsors. Dit wordt erg op prijs gesteld. Recent is een bezoek gebracht aan het nieuwe kantoor van Salverda Bouw in ’t Harde. Enthousiast vertelde de locatieleider in het bijzijn van een betrokken lid aan de commissieleden over de schitterende projecten die men onder handen heeft. Ter afsluiting konden we het samen eens worden over een uitbreiding van het sponsorpakket.

Naast bord- en inloopshirtsponsor heeft Salverda Bouw ook een nieuw sponsordoekcontract gesloten!

Salverda Bouw:
Bouwers van A tot Z. En alles daarna. Wat jouw bouwvraag ook is, Salverda staat voor je klaar. Met ruim zeventig jaar ervaring hebben we kennis van bouwen in de breedste zin van het woord. Woningen, civiele werken of monumentale restauraties: wij pakken jouw project slim en efficiënt aan. Uitdagingen gaan we daarbij niet uit de weg. Sterker nog: hoe groter jouw uitdaging, hoe enthousiaster wij worden.

Wij kijken verder dan alleen de uitvoering. We adviseren in het voortraject en denken mee in de complexe uitdagingen op gebied van duurzaamheid, logistiek en planning.

Ook na de realisatie staan we voor je klaar. Onze afdeling beheer en onderhoud zorgt dat het werk tot ver na de oplevering in goede staat blijft. Met Salverda als partner heb je één aanspreekpunt voor al jouw bouwvraagstukken.

Salverda Bouw is onderdeel van familiebedrijf de Schagen Groep.


Sponsorcommissie vv Nunspeet

Salverda Bouw bv
Industrieweg 13
8084 GS ’t Harde
0525 – 651 666
www.salverda.nl
error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming