Selecteer een pagina

Geslaagde reünie oud eerste elftal spelers, begeleiders en overige staf en bestuur

Wat hebben we vrijdag een heerlijke, gezellige, kortom zeer geslaagde reünie beleefd. Met ruim 100 deelnemers (oud 1e elftal spelers, begeleiders en verzorgers, ‘jong’ en ‘oud’) was het lekker druk. Het weer zat gelukkig mee en alles liep eigenlijk op rolletjes. Gezien de vele mooie reacties hebben de  aanwezigen ervan genoten! 

Bij binnenkomst werden de deelnemers ontvangen met een lekkernij van Bakkerij Van Dongen. Na het welkomstwoord van good old Bert Middelkoop werden de oud-gedienden naar buiten geloodst voor de traditionele groepsfoto (weer professioneel geschoten door Niels Boersema). De foto werd vervolgens geheel gratis door grafisch bedrijf Bokhorst afgedrukt zodat elke deelnemer een exemplaar na afloop meekreeg.

Daarna volgde een ‘In Memoriam’ van de in de afgelopen 8 jaar overleden oud-gedienden. Hier waren de meesten van onder de indruk en werd zeer gewaardeerd. Daarna werd door nog mobiel zijnde liefhebbers een partijtje voetbal gespeeld; 7 tegen 7, onder de bezielende leiding van scheids Dirk Hoekerd. De strijd ging gelijk op en eindigde uiteindelijk in een 3-3 gelijkspel.. 

Tussendoor kon iedereen meedoen met de ‘Dit was het nieuws-quiz’. Hierbij konden mooie prijzen gewonnen worden, beschikbaar gesteld door Forza Fietsen en Dutch Hair. (’s Avonds bleek Arnold Zoet de meeste vragen goed te hebben..)

Om 18.00 uur werd vervolgd met een heerlijke bbq, verzorgd door Catering Culinair . De avond vond verder vooral in de kantine plaats waar heel veel herinneringen werden gedeeld. Ook geïnspireerd door ‘In den Ouden Doosch’, een ruimte die ingericht was met veel oud materiaal over de periode 1924 -2002.  Hier kon iedereen z’n hart ophalen met oude fotoalbums en krantenartikelen uit die tijd. Ook was er een presentatie te zien over deze periode. Gezien alle belangstelling was dit alles een ‘goudmijntje’ over de historie van met name het vlaggenschip van de VV Nunspeet. De muziek werd deze avond verzorgd door dj Twan. En dat deed ie goed, er kwamen zelfs een paar ouwe mannen op de dansvloer… 

Na de prijsuitreiking van de quiz kwam Ingmar de Vrieze vanuit het bestuur nog even wat uitleg geven over de plannen rond het 100 jarig bestaan van de voetbalvereniging in 2024. Mét een oproep aan een ieder om hier zijn of haar medewerking aan te verlenen…

Kortom, het was een ouderwets gezellige reünie! Laten we dus maar zeggen: tot over 5 jaar…

Klik hier voor een vergroting van de groepsfoto.

Foto’s zijn te bewonderen via: https://www.flickr.com/photos/196996182@N06/albums/72177720311624544

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming