Selecteer een pagina

Bij vv Nunspeet zijn donderdag en vrijdag de PEC Zwolle voetbalkampen op bezoek geweest. Twee dagen vol voetbalactiviteiten, quizjes over de Zwolse eredivisionist en andere gezellige activiteiten stonden er op het programma.

Trainen met trainers van PEC Zwolle? Het kon deze week bij vv Nunspeet. Enthousiast stond de Nunspeetse jeugd in de herfstvakantie klaar om leuke oefeningen te doen en trucjes te leren. De PEC Zwolle voetbalkampen trapten donderdagmorgen in de kantine van de voetbalvereniging dit mooie evenement af. De spelertjes van vv Nunspeet konden niet wachten het veld op te gaan.

Dit alles deden zij in een PEC Zwolle tenue dat bij het voetbalkamp inbegrepen zat. Een mooi circuit was uitgezet op het hoofdveld en de jongens en meisjes die deelnamen leerden in de verschillende oefeningen trucjes die de profs ook toepassen en deden oefeningen waarbij ze op doel moesten schieten en ze vochten duels uit met elkaar.

Na het uitgebreide voetbalaanbod stond er uiteraard een goed verzorgde lunch op het programma om energie bij te tanken. Tijdens de tweedaagse konden de kinderen leuke prijzen winnen door bijvoorbeeld een quiz te winnen, maar keken de trainers ook naar fair-play. Hoe help je elkaar bij het voetbal en hoe ga je op een sportieve manier met je teamgenootjes om.

De PEC Zwolle voetbalkampen waren een groot succes en de kinderen hebben een onvergetelijke voetbalervaring gehad.

Klik hier voor de foto’s.

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming