Selecteer een pagina

Ieder seizoen wordt er vanuit de SSVN een budget beschikbaar gesteld om buiten de reguliere trainingen en wedstrijden te werken aan de teamspirit. Afgelopen weekend hebben we daar heel dankbaar gebruik van gemaakt en is Nunspeet 1 op trainingskamp geweest. Na uitgebreid onderzoek werd Groesbeek als de voor nu meest geschikte locatie uitgezocht.

Nadat eerst op donderdagavond de eerste training van 2024 werd afgewerkt bezochten we met z’n allen de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Op vrijdagmorgen vertrokken we gezamenlijk naar het sportpark van het roemruchte Achilles’29 in Groesbeek. We werken een 2e training af om vervolgens te vertrekken naar ons verblijf even verderop. Een schitterende accommodatie met alles erop en aan wat een voetbalteam nodig heeft.

Na het diner was het tijd voor een gezamenlijke evaluatie van de eerste seizoenshelft. Aan het begin van het seizoen hebben we onszelf een aantal doelen gesteld en dan is het goed om samen te bespreken waar we nu staan, wat er goed gaat en waar dingen anders kunnen en moeten.

Daarna was het tijd voor een stuk ontspanning onder leiding van bingomaster Jaap Mulder en werd er onder het genot van een hapje en drankje volop gekaart, gedart, gepoold, gezongen en gelachen.

Zaterdagmorgen weer om 8.00 uur samen aan het ontbijt want er stond een mooie mountainbike tocht op het programma. Ervaren fietser Dylan ging voorop, bepaalde het tempo en gaf de anderen de broodnodige tips mee.

In de middag na de lunch stond er weer een activiteit op het programma, een padeltoernooi. Het fanatisme spatte er vanaf, al werd bij een enkeling de vermoeidheid al zichtbaar. Wie er gewonnen heeft zal helaas nog even een vraagteken blijven. De finale zal nog gespeeld moeten worden.

Het avondprogramma bestond uit een winterbarbecue en vervolgens een bezoek aan het Groesbeekse en Nijmeegse nachtleven. De teamgeest die toch het hele weekend al heel duidelijk voelbaar was werd nog eens extra gevoed. Na een paar uurtjes slaap en wat opruimwerkzaamheden vertrokken we op zondag weer tevreden huiswaarts.

We hebben hard getraind, serieuze gesprekken gevoerd en heel veel plezier gemaakt met elkaar. Een mooie start van het nieuwe jaar waarin we heel graag samen verder bouwen om onze doelen te realiseren.

We zien jullie heel graag snel langs de lijn om ons aan te moedigen want we hebben jullie steun hard nodig!

Klik hier voor een filmimpressie van het trainingskamp.
error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming