Selecteer een pagina

Hallo ik ben Emma ik ben 12 jaar en ik voetbal sinds mijn vijfde bij vv Nunspeet. Ik ben keeper bij de MO15-2 en ik krijg sinds dit seizoen keeperstraining van Koen en Mo. Nu hadden de trainers iets leuks en origineels bedacht: Keeperstraining in het zwembad!

We verzamelden met 16 jeugdkeepers in het zwembad en gingen toen 1,5 uur aan de slag. We deden verschillende oefeningen zoals duiken vanaf de kant en de bal proberen tegen te houden, later ook nog hoger en op het eind vanaf het startblok. Verder trainden we in het water verschillende bewegingen en houdingen die we als keeper kunnen gebruiken. Op het laatst oefenden we met ballen uitgooien terwijl we in het water stonden.

Ik vond het een hele leuke ervaring om deze training in het zwembad te doen. De meest verrassende oefening vond ik het oefenen van de houdingen in het water. Ik heb er veel van geleerd en heb weer zin in de volgende keeperstraining!

Ik wil Koen en Mo heel erg bedanken voor de leuke en leerzame trainingen!

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming