Selecteer een pagina

Na het nieuws van Tijmen Rekers zijn we blij om als Voetbalzaken Jeugd te kunnen melden dat Ruben den Hertog volgend seizoen de 14-1 gaat trainen.

Op dit moment is Ruben trainer van de 13-1 en laat hij zien goed bij deze spelersgroep te passen. De 13-1 heeft een talentvolle spelersgroep wat goed weet mee te draaien in de hoofdklasse. Ruben is een jonge en bevlogen trainer en laat zien dat hij op een positieve manier zijn spelers kan ontwikkelen, wat ook in lijn ligt met de opleidingsvisie van de club.

De onderlinge sfeer met de spelers en begeleiding is goed. Daarom zijn alle partijen ook erg tevreden dat Ruben volgend jaar met deze lichting de stap naar de 14-1 gaat maken.

Reactie van Ruben:
“De JO13-1 is een hecht team met veel potentie. Dit jaar draaien we goed mee in de hoofdklasse. Het is een fijne groep om te trainen. Het is mijn ambitie om deze jongens op een nog hoger tactisch en technisch niveau te laten voetballen. Ik ben erg blij dat ik volgend jaar de trainer van de JO14-1 word en verder kan bouwen op waar we dit seizoen een goede basis voor hebben gelegd. Ik zie ernaar uit!”

Daarnaast heeft ook assistent-trainer Thijs Foppen aangegeven volgend seizoen graag met Ruben mee te gaan naar de 14-1. De samenwerking verloopt nu erg prettig en beide trainers vullen elkaar goed aan. Hiermee is de trainersstaf voor de 14-1 compleet.

We wensen Ruben met zijn huidige assistenten Thijs Foppen en Noah Mulder en teambegeleiders Rutger Lokhorst en Jan Willem Foppen nog veel succes voor de rest van het seizoen.

Voetbalzaken Jeugd

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming