Selecteer een pagina

Zaterdag 2 maart 2024
2e klasse H
Oost

Nunspeet maakt geen fout

Vanwege schorsingen kon trainer Werner Pluim geen beroep doen op Adi Draganovic en Chiel Noorderink. Zij werden vervangen door Marijn Haze en Fabian Zoet. Ook tegenstander Heerde kende door vele blessures en afwezigen personele problemen.

Reeds in de eerste minuut had Asse Visscher de mogelijkheid om de score te openen. Zijn inzet ging echter naast. Hierna verdedigde Heerde goed georganiseerd en bleef Nunspeet naar openingen zoeken, maar ontstonden er weinig kansen. En de uitgelezen kansen die er wel kwamen, werden door onnauwkeurigheid niet benut.

Na de rust ging Nunspeet in een hoger tempo spelen en na balverlies van Heerde bij het Nunspeetse strafschopgebied schakelde Nunspeet razendsnel om en scoorde Asse Visscher vanuit een voorzet van Emiel Goud 0-1. Zeven minuten later stond de 0-2 op het scorebord. Na een corner van Max Jansen was het Marijn Haze die in de rebound met een halve omhaal de 0-2 scoorde.

Op zaterdag 9 maart a.s. speelt op Sportpark Wiltsangh tegen ZZVV. Aanvang 14:45 uur.

Opstelling vv Nunspeet:
Jardi Niebeek, Enes Keklikoglu, Andrew Galea, Hermen Dam, Fabian Zoet, Jonathan van ’t Hof, Emiel Goud [Cas Foppen], Asse Visscher, Marijn Haze [Bram van de Worp], Noah Mulder [Mustafa Kalkan] en Max Jansen

Opstelling vv Heerde:
Vincent Mosterd, Nick Boterman, Sylvan Vos, Nick Wijenberg, Luuk van Marle [Diesel de Haan], Michel Calkhoven [ Milan Stoffer], Elkjar Dijkgraaf, Nick Fibbe [Bjorn van Ingen], Mike Bronsink, Rick Sellies [Ivan van de Beek] en Bryan Hegen

Scoreverloop:
55e min. 0-1 Asse Visscher
62e min. 0-2 Marijn Haze

Gele kaart:
vv Nunspeet:
Enes Keklikoglu
vv Heerde: Mike Bronsink en Nick Boterman

Rode kaart:
vv Nunspeet:

vv Heerde:

Scheidsrechter: de heer R. Klaver
Assistent-scheidsrechters: de heren J. Frens en P. Halfwerk

Klik hier voor de samenvatting [opname&montage Cor Fidder]

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming