Selecteer een pagina

Met trots kan de sponsorcommissie van de vv Nunspeet een nieuwe bordsponsor presenteren. De trouwe bezoeker heeft het bord wellicht al gezien. Janse-Plat Automotive is sinds vorig jaar november gevestigd in Nunspeet en nu ook bordsponsor bij vv Nunspeet, met een mooi 6-meterbord langs het hoofdveld aan de lange zijde.

Janse-Plat Automotive is nieuw in Nunspeet, maar kent als Autobedrijf A. Janse een jarenlange geschiedenis (sinds 1960) in Elburg. Toen Jauke Plat in 2018 hoorde dat de garage voor overname beschikbaar was, twijfelde hij niet. Als Volvo-specialist had het bedrijf reeds een goede naam opgebouwd. Vanwege de affiniteit van Jauke met het merk Mercedes-Benz is dit hier later aan toegevoegd.

De stap naar Nunspeet volgde kort hierop. Vanwege de groeiende activiteiten was het bedrijf in Elburg inmiddels uit zijn jasje gegroeid. Aan de Marconiweg in Nunspeet was een pand vrij wat uitermate geschikt was voor een autobedrijf. Intussen staat er een volledig gerenoveerde showroom en werkplaats in het pand aan de Marconiweg 8 in Nunspeet.

Janse Plat Automotive
Marconiweg 8
8071 RA Nunspeet
0341 – 256 362
www.janseplat.nl
error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming