Selecteer een pagina

Zaterdag 16 maart 2024
2e klasse H
Oost

“Nunspeet doet goede zaken.”

In Hattem heeft Nunspeet, om aansluiting met de sub-top te houden en afstand van de onderste plaatsen te houden, door een 1-5 overwinning goede zaken gedaan. Ten opzichte van vorige week was de basisopstelling op één positie gewijzigd. In plaats van Tariku de Visser was er een basisplaats voor Noah Mulder.

Nunspeet kwam na 12 minuten reeds op voorsprong. Jonathan van´t Hof werd na een vrije trap van Max Jansen op de rechtervleugel aangespeeld. De voorzet van van ´t Hof bereikte Asse Visscher die de opspringende bal, met een lob over de keeper, in het doel schoot, 0-1.

Zeven minuten later was het van ’t Hof die voor de 0-2 zorgde. Na een ingooi van Hatto Heim kwam van ’t Hof in de buurt van het eigen strafschopgebied in balbezit en begon aan een solo richting het doel van Hatto Heim. Onderweg wist hij diverse tegenstanders te passeren en als laatste, op de rand van het strafschopgebied, de uitkomende keeper waarna hij de bal binnen schoot.

Zes minuten voor rust wist keeper Mensink de 0-3 te voorkomen. Na een voorzet van Adi Draganovic wist Mensink de kopbal van Visscher met behulp van de lat tot corner te verwerken.

In de 50e minuut was het Draganovic die voor de 0-3 tekende. Ter hoogte van het eigen strafschopgebied kwam hij in balbezit en na een één twee met van ’t Hof omspeelde hij op de rand van strafschopgebied de uitgekomen Mensink, die hij vervolgens op de achterlijn nog een keer uitkapte en vervolgens scoorde.

Vijf minuten later paste de goed leidende scheidsrechter Schoonhoven, na een duw in de rug van Asse Visscher, uitstekend de voordeelregel toe. Nadat Visscher opkrabbelde wist hij in balbezit te blijven en zich van diverse tegenstanders te ontdoen en doeltreffend af te ronden, 0-4.

Nadat Adi Draganovic ter hoogte van de middenlijn de bal onderschepte en de bal naar van ’t Hof speelde, was het Noah Mulder die de voorzet binnen wist te schieten, 0-5. In de 61e minuut was het Bram Neuteboom die voor Hatto Heim de 1-5 binnenschoot.

De ingevallen Emiel Goud speelde zijn 100e competitiewedstrijd voor vv Nunspeet.

Op zaterdag 23 maart a.s. speelt Nunspeet op Sportpark De Wiltsangh tegen sv Epe. Aanvang 14:45 uur.

Opstelling vv Nunspeet:
Jardi Niebeek, Enes Keklikoglu [Marnix Tissingh] , Andrew Galea, Hermen Dam, Fabian Zoet [Reijer Roelofsen], Jonathan van ’t Hof [Mustafa Kalkan], Asse Visscher [Bram van de Worp], Marijn Haze, Noah Mulder [Emiel Goud], Adi Draganovic en Max Jansen

Opstelling sv Hatto Heim:
Jorick Mensink, Damian Halfwerk, Roan Admiraal, Aron Winkelhorst, Elnathan van Dijk, Dirk Evert Agterhuis [Vigo Kroes], Twan van Rijssen, Bram Neuteboom, Bram Huisman [Remco Heideveld] , Ward Willemsen en Robin van der Ziel

Scoreverloop:
12e min. 0-1 Asse Visscher
19e min. 0-2 Jonathan van ’t Hof
50e min. 0-3 Adi Draganovic
55e min. 0-4 Asse Visscher
57e min. 0-5 Noah Mulder
61e min. 1-5 Bram Neuteboom

Gele kaart:
vv Nunspeet:
Jardi Niebeek en Marnix Tissingh
Hatto Heim: Bram Huisman en Remco Heideveld

Rode kaart:
vv Nunspeet:

Hatto Heim:

Scheidsrechter: de heer J. Schoonhoven
Assistent-scheidsrechters: de heren J. Frens en T. Hoogers

Klik hier voor de samenvatting [opname&montage Cor Fidder]

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming