Selecteer een pagina

Beste “ooit-voetballers”,

Het is zover!!!!!. Hopelijk werkt het weer een beetje mee want het is zover. Jullie zijn allemaal uitgenodigd om, op woensdagmiddag 25 maart a.s., een balletje te kunnen trappen.

Op woensdagmiddag 25 maart a.s., zien we jullie graag op Sportpark De Wiltsangh om te horen en te ervaren wat walking football nou eigenlijk inhoudt.

Voorafgaande aan het daadwerkelijke voetbal is het de bedoeling onderling kennis te maken; wat organisatorische zaken te bespreken en natuurlijk de spelregels voor “walking football” met elkaar door te nemen.

Voorstel is om hier omstreeks 14.00 uur mee te beginnen, Inloop 13:45 uur en rond 14:30 uur het veld op.

De afgelopen weken hebben we in samenwerking met Nunspeet Beweegt, in casu Nienke Bakker, geprobeerd om voldoende deelnemers te verzamelen én om ook enkele randvoorwaarden in te vullen. Dit is allemaal redelijk gelukt. Reden om nu op korte termijn met z’n allen te ervaren hoe het is om verantwoord op het veld bezig te gaan. 

Dat “verantwoord bezig gaan” kan dankzij de toezegging van Werner Pluim, in zijn hoedanigheid van Sportfysiotherapeut, om ons te begeleiden en bij te staan, indien onverhoopt toch een blessure ontstaat. Tevens is Werner bereidt om, voordat we meer structureel gaan spelen (toernooitjes en/of meer officiële wedstrijden) om onze individuele gezondheidstoestand te beoordelen, zodat we vooral verantwoord kunnen sporten.

Bye the way: de eerste uitnodiging voor deelname aan een toernooi is ook al binnen, maar voor het mooie komt dat net te vroeg….. 

Verder kan ik u melden dat er zich zelfs al een sponsor heeft gemeld, die graag bereidt is om een substantiële, financiële bijdragen te gaan leveren aan onze “Team ooit-voetballers”.

Kortom, hoog tijd voor ons “ooit-voetballers” om in beweging te komen…. graag tot de 25e !!!

Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn laat het ons dan even weten… jammer, maar niet onoverkomelijk, want vanaf die 25e willen we al snel wekelijks gaan voetballen!

Vriendelijke groet,
Team Ooit-Voetballers (TOV)

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming