Selecteer een pagina

Ook voor het komende voetbalseizoen is het de vv Nunspeet gelukt een medische staf te formeren.

Allereerst willen we Patrick Veldman bedanken voor zijn werkzaamheden als verzorger voor het 1e elftal het afgelopen seizoen. Patrick heeft te kennen gegeven de verzorging op de zaterdagen niet meer te kunnen combineren met zijn studie en andere werkzaamheden.  We wensen Patrick veel succes met zijn studie en andere werkzaamheden.

Jonathan van ’t Hof heeft te kennen gegeven, dat hij graag verder gaat als verzorger van het 1e elftal. Jonathan hoopt die werkzaamheden te combineren met het voetballen in het 1e elftal van de vv Nunspeet. 

Jaap Pol heeft zich bereid verklaard om de verzorging van het 1e elftal op de zaterdagen en tijdens oefenwedstrijden op zich te nemen. Daarmee komt een “oude”  bekende verzorger het team versterken. 

We zijn daar als vereniging heel blij mee. 

Jenny Berends heeft aangegeven nog  zeker een jaar verzorgster van het 2e elftal te willen zijn. 

Daarnaast zal Marco Bouw daar waar nodig de eerste verzorgingshandelingen verrichten voor de spelers van O-19.

Genoemde verzorgers worden zoals voorafgaande jaren begeleid en van advies voorzien door Patrick van der Meijden van van der Meijden Fysiotherapie. Van der Meijden Fysiotherapie is in het begin van het jaar verhuisd naar hun nieuwe onderkomen aan de Galvaniweg 22 te Nunspeet. 

Door van der Meijden Fysiotherapie i.c.m bovenstaande verzorgers zullen ook de bekende hersteltrainingen voor de 1e en 2e selectie worden verzorgd en daarnaast zal er ook weer invulling worden gegeven aan het blessure spreekuur. Hierover zal op een later tijdstip meer informatie worden verstrekt. 

Als bestuur van de vv Nunspeet zijn we blij dat we het verzorgingsteam op orde hebben.

We hopen natuurlijk dat een ieder blessure-vrij blijft maar mocht het nodig zijn dan staat er een professionele verzorgingsstaf voor onze leden klaar. 

Het bestuur van de vv Nunspeet

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming