Selecteer een pagina

Ondanks de lastige Corona-periode, toen de Walking Footballers van de vv Nunspeet, hun favoriete spelletje oppakten, is inmiddels wel duidelijk geworden dat het WF een vaste plek heeft gevonden binnen de voetbalvereniging. Elke vrijdagmiddag wordt er met enthousiasme gevoetbald door de mannen en 1 dame van het team. Hooguit de weersomstandigheden houden de leden van het veld. Een enkeling is gestopt maar de aangroei is nog steeds van toepassing en het team bestaat nog steeds uit 25 “oudere jongeren” met liefde voor het spel.

Inmiddels zijn er ook ontwikkelingen die een uitbreiding van het kleding pakket noodzakelijk hebben gemaakt. Regionaal is er onderling overleg met andere verenigingen geweest om tot een soort competitie te komen. Het initiatief hiervoor kwam van AGOVV uit Apeldoorn. Meerder verenigingen hebben hun belangstelling getoond. Daarnaast worden er in toenemende mate toernooien georganiseerd waar we aan gaan meedoen.

Ook de trouwe sponsor van het WF-team, de firma Molenaar Badkamers uit Nunspeet, u weet wel die van de fantastische badkamers die in record tempo kunnen worden gerealiseerd en die speciaal zijn ontworpen om veilig en prettig te kunnen badderen, heeft hier op geanticipeerd. Molenaar Badkamers heeft recent complete speler-tenues en nieuwe trainingspakken aan het team verstrekt. De overdracht werd door de heer De Groot, als directeur van Molenaar, op het sportpark de Wiltsangh, gedaan.

De shirts en trainingsjacks zijn allemaal voorzien van het nieuwe logo dat Molenaar Badkamers recent heeft geïntroduceerd. De kleur van de trainingspakken is daar ook van afgeleid en zijn niet blauw maar donkergrijs/zwart. Al met al een genereus gebaar van Molenaar en het maakt het team representatief voor de aankomen toernooien en de in ontwikkeling zijnde competitie.

Wel betreurt het team WF vv Nunspeet dat de voetbalvereniging gemeend heeft hun trainer, Werner Pluim, weg te moeten kapen bij het Team WF. Eigenlijk kon dat niet uitblijven, gelet op de progressie die het Team WF de afgelopen jaren, mede dankzij Werner, heeft doorgemaakt.

Een enthousiaste groep voetballers/-ster; een goede sponsor en een sterke trainer verklaren wel zo’n beetje het succes van het WF Nunspeet…. maar het kan altijd beter en daar blijven we naar streven. Mocht u zin hebben om op vrijdagmiddag ook een balletje te trappen, in eerste instantie geheel vrijblijvend, dan bent u (man/vrouw vanaf ongeveer 60 lentes jong) van harte welkom op het sportpark De Wiltsangh van de vv Nunspeet. Elke vrijdagmiddag vanaf 13.30 tot zolang de zon schijnt.

Foto: Erik de Weerd

error: Sorry, u mag helaas niks kopiëren zonder toestemming